PANEL ADMINISTRIMI

Ndryshim logoje, zgjedhje ngjyrash, ndryshim teksti, imazhe dhe video të menaxhueshme, shumë gjuhëshe, pa instaluar ndonjë softuer në PC tuaj.

DOMAIN + EMAIL

Web domain i vecante dhe adresat e-mail profesionale për të ndërtuar markën dhe biznesin tuaj.

HOSTING

Hosting i besueshëm me trafik të pakufizuar dhe performancë të lartë për të siguruar një përvojë të sigurt për vizitorët në faqen tuaj.

RESPONSIVE DESIGN

Faqet tuaja do të jenë gjithmonë te qarta të dukshme në çdo lloj pajisje teknologjike (celular, tablet, PC).

PERSONALIZIM

Tema te personalizuara, mund të kontrolloni dhe stilin në HTML/CSS.

I ZGJERUESHEM

Në çdo kohë ju mund të shtoni karakteristika të reja që do të zhvillohen nga ekipi ynë, pa humbur investimin fillestar.

MODULI I KONTAKTIT

Një faqe e dedikuar për vizitorët e faqes, për t'i dhënë mundësi të lidhen me ju shpejt dhe me lehtësi.

FOTOGALERI & SLIDER

Ju mund të ngarkoni imazhe të pakufizuara me funksionin zoom dhe efektet e animuara.

RRJETI SOCIAL

Faqja juaj e internetit është gjithmonë e lidhur në rrjetin tuaj social, dhe do të jetë vetëm një klik për të ndarë përmbajtjen tuaj.

SEO

Çdo faqe e sitit tuaj është indeksuar në motorët e kërkimit qe të respektojë rregullat bazë dhe të kenë menjëherë pozicionimin e duhur.

STATISTIKAT E VIZITOREVE

Ju mund të monitoroni trafikun e gjeneruar nga vizitorët tuaj dhe analizoni punën e fushatave tuaja të marketingut.

SUPORT

Mbështetje Premium përmes emailit, chat dhe telefon, në italisht, anglisht dhe shqip.